10.05.2016 17:05

Sagna baalt: "We moeten naar onszelf kijken"

Sagna in gesprek met de scheidsrechter in het duel met Leicester City. (29-12-2015)
Sagna in gesprek met de scheidsrechter in het duel met Leicester City. (29-12-2015)

Bij Manchester City zullen ze vanavond in spanning kijken naar de verrichtingen van rivaal Manchester United tegen West Ham United. Bij winst van de Reds zakt Manchester City naar plek vijf.

Met nog één speelronde te gaan zal het een hele moeilijke klus worden om zich te plaatsen voor de Champions League. Bacary Sagna zegt in gesprek met Sky Sports dat de spelers dan eens even goed naar zichzelf moeten kijken. "Het is erg teleurstellend, zeker als je kijkt naar de manier waarop we het seizoen begonnen. Maar we moeten naar onszelf kijken. We hadden alles in eigen hand om de beste van Engeland te zijn. Ik geloof ook dat we de beste ploeg zijn, als we spelen zoals tegen Arsenal. Maar dat niveau moeten we dan wel een heel seizoen vasthouden."

De Fransman zegt wel dat nog niks gespeeld is. "We moeten vol blijven houden. We kunnen het (plaatsing voor de Champions League, red.) nog steeds bereiken. We moeten ons opladen, deze week hard werken en drie punten pakken tegen Swansea. Dan zullen we wel zien wat de andere resultaten zijn." Manchester United speelt de laatste wedstrijd van het seizoen zondag tegen Bournemouth.

Volgens Sagna is het eventueel missen van de Champions League volgend seizoen geen goede zaak voor de ontwikkeling van de club. "We maken deel uit van een groot project. We hebben de halve finale bereikt dit seizoen, wat laat zien dat we best een goed team vormen. Het is essentieel voor ons om de Champions League te bereiken.”

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner