11.05.2016 15:01

Allardyce waarschuwt: "Moeilijk duel"

Sunderland-trainer Sam Allardyce staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel Sunderland - Chelsea (07-05-2016).
Sunderland-trainer Sam Allardyce staat coachend langs de lijn tijdens het competitieduel Sunderland - Chelsea (07-05-2016).

Sunderland-trainer Sam Allardyce heeft de supporters van The Black Cats gewaarschuwd. De ploeg van trainer Allardyce wist afgelopen weekend weliswaar te winnen van Chelsea (3-2) en staat daardoor niet meer op degraderen, maar Sunderland moet punten blijven pakken.

Sunderland staat op dit moment op 35 punten. Rivaal Newcastle United heeft 34 punten, maar The Black Cats zullen woensdagavond een inhaalwedstrijd afwerken. Bij winst tegen Everton is Sunderland zeker van nog een jaar in de Premier League. "Twee elementen – sfeer en prestaties – kwamen dit weekeinde samen, waardoor we een geweldig resultaat hebben neergezet tegen Chelsea. Maar onze fans kunnen niet naar de wedstrijd tegen Everton komen met de verwachting dat alles al in kannen en kruiken is."

"Dat is namelijk niet het geval en het zal een moeilijk duel worden", vervolgt Allardyce op de clubsite van Sunderland. "Vooral omdat Everton in uitwedstrijden dit seizoen beter presteert dan in eigen huis. Direct na het laatste fluitsignaal tegen Chelsea hebben we ons alweer gefocust op de wedstrijd tegen Everton. We gaan er op het veld alles aan doen om de drie punten in eigen huis te houden."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner