12.05.2016 09:45

Hiddink blijft mogelijk betrokken bij Chelsea

Chelsea-trainer Guus Hiddink pakt even wat rust voorafgaand aan het competitieduel AFC Bournemouth - Chelsea (23-04-2016).
Chelsea-trainer Guus Hiddink pakt even wat rust voorafgaand aan het competitieduel AFC Bournemouth - Chelsea (23-04-2016).

Guus Hiddink blijft aankomend seizoen mogelijk betrokken bij Chelsea. De Nederlander fungeert momenteel als interim-trainer bij Chelsea, maar zit aankomend weekend voor de laatste keer op de bank bij Chelsea.

The Blues spelen aankomend weekend tegen landskampioen Leicester City. Het is dit seizoen de laatste wedstrijd van Chelsea, maar dat wil niet zeggen dat Hiddink daarna zal vertrekken bij Chelsea. "Het is niet zo dat ik zeker afscheid neem", aldus Hiddink in gesprek met Sky Sports. Hiddink is volgend seizoen in ieder geval niet trainer van Chelsea, want Antonio Conte werd al aangesteld als zijn opvolger.

Roman Abramovich, eigenaar van Chelsea, ziet Hiddink graag aanblijven in een adviseursrol. De Nederlander lijkt daar zelf ook wel brood in te zien. "Ik wil graag betrokken worden bij de ontwikkeling van spelers", vervolgt Hiddink zijn verhaal. Zekerheid heeft de Nederlander nog niet. "We zullen wel zien wat er gaat gebeuren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner