15.05.2016 22:23

Terry: "Iedereen weet dat ik wil blijven"

Een emotionele John Terry heeft zondagmiddag voorlopig afscheid genomen van Stamford Bridge. Na het gelijke spel tegen Leicester City (1-1), sprak de aanvoerder van Chelsea het publiek toe, waarin zijn wens om te blijven duidelijk werd.

De supporters van Chelsea scandeerden dat Terry moest blijven bij de club, waarna de hoofdrolspeler zelf daar aan toevoegde: "We willen allemaal hetzelfde. Ik wil blijven. De club weet dat en de fans weten dat ook."

Chelsea deed het clubicoon vlak voor het einde van de competitie nog een aanbieding voor nog één jaar, nadat Terry al aan zijn afscheidstournee bezig was. Door de late aanbieding van de club, is het nog onduidelijk in wat voor rol Chelsea Terry heeft aangeboden om te blijven.

De Londenaren sloten een moeizaam seizoen af op een teleurstellende tiende plaats. "We staan waar we horen. Het was een moeilijk seizoen, maar de fans bleven ons steunen. Bedankt daarvoor", aldus Terry.

De 78-voudig international van Engeland stond zijn gehele carrière bij Chelsea onder contract. In 1998 debuteerde Terry in het shirt van Chelsea, waarna hij tot 703 officiële wedstrijden kwam.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner