17.05.2016 11:32

Defoe haalt uit naar bondscoach Hodgson

Jermain Defoe (l.) en Sunderland-trainer Sam Allardyce (r.) zijn blij na afloop van het competitieduel Sunderland - Everton (11-05-2016).
Jermain Defoe (l.) en Sunderland-trainer Sam Allardyce (r.) zijn blij na afloop van het competitieduel Sunderland - Everton (11-05-2016).

Jermain Defoe is niet blij met de voorlopige selectie van Engeland. Roy Hodgson heeft in zijn voorselectie onder meer gekozen voor Marcus Rashford (Manchester United), maar de bondscoach heeft geen plaats voor Defoe.

"Ik ben natuurlijk al een hele poos niet opgeroepen voor Engeland, maar ik dacht altijd dat je werd opgeroepen voor een eindtoernooi op basis van prestaties", aldus Defoe in gesprek met Sky Sports. "Als je als spits veel scoort, heb je een kans om opgeroepen te worden. Aan het eind van het seizoen heb ik zeker nagedacht over het EK, daarvoor was ik alleen bezig met Sunderland. Het voelt als een teleurstelling dat ik niet ben opgenomen in de groep. Volgens mij heb ik alles gedaan wat ik kon."

"Ik ben nooit gestopt als international en zal ook nooit stoppen omdat ik nog steeds geloof dat ik op dat niveau mijn doelpunten kan maken", vervolgt Defoe. "Dat houdt mij scherp en was ook een van de redenen dat ik de Verenigde Staten verliet om terug te keren naar Engeland."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner