18.05.2016 13:30

Terry mag toch bij Chelsea blijven

John Terry bedankt de fans na afloop van het competitieduel Watford - Chelsea (03-02-2016).
John Terry bedankt de fans na afloop van het competitieduel Watford - Chelsea (03-02-2016).

John Terry gaat zijn spelerscarrière toch vervolgen. De verdediger heeft een nieuw contract getekend bij Chelsea, waardoor hij tot de zomer van 2017 onder contract staat bij The Blues.

Er was de laatste tijd veel te doen over de toekomst van Terry. In eerste instantie kreeg Terry geen aanbieding van Chelsea. De Engelsman mocht in een later stadium wel bij Chelsea blijven, maar niet als speler. Nu is er dan eindelijk duidelijkheid over de toekomst van Terry. De 35-jarige verdediger blijft ook aankomend seizoen speler van The Blues. Terry mag daarvoor de nieuwe trainer, Antonio Conte, bedanken, want de Italiaan was voorstander van het aanblijven van Terry.

De Engelsman is erg content met zijn nieuwe verbintenis. "Ik ben erg blij dat ik een nieuw contract heb mogen tekenen", aldus Terry op de clubsite van Chelsea. "Iedereen weet dat ik Chelsea een warm hart toedraag. Ik kijk uit naar aankomend seizoen en de samenwerking met de nieuwe trainer. Hopelijk kunnen we er een succesvol jaar van maken. Ik wil tevens de fans bedanken voor hun steun. Jullie zijn de beste supporters ter wereld."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner