28.05.2016 10:21

Tottenham volgend seizoen 'thuis' op Wembley

Tottenham Hotspur speelt volgend seizoen zijn thuiswedstrijden op Wembley. Dat komt omdat het stadion van de nummer drie van de Premier League gebruikt wordt voor de bouw van een nieuw stadion.

De Londenaren komen na de zomer uit in de Champions League en moeten daarom voldoen aan de eisen van de UEFA. Daarom is besloten de thuisduels op Wembley te spelen. Tottenham bereikte een akkoord om ook het volledige seizoen 2017/2018 in het nationaal stadion af te werken.

Volgens de planning is het nieuwe onderkomen van Tottenham klaar wanneer het seizoen 2018/2019 begint. "We zijn blij dat we er in samenwerking met Wembley en de FA in zijn geslaagd tot deze oplossing te komen. Dat we op Wembley gaan spelen betekent dat we al onze seizoenskaarthouders een plek kunnen geven", legt voorzitter Daniel Levy uit.

"Het is zonder meer heel belangrijk, mede omdat het de voorkeur van onze supporters had, dat we in het seizoen dat White Hart Lane niet bruikbaar is gewoon in Londen onze thuiswedstrijden kunnen blijven afwerken."

 

 


 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner