28.05.2016 19:31

Subotić vraagt Dortmund-staf om gesprek

Neven Subotić is teleurgesteld over het gebrek aan speelminuten afgelopen seizoen bij Borussia Dortmund. De centrale verdediger kwam slechts elf officiële duels in actie voor de nummer twee van de Bundesliga. De Serviër wil dan ook in gesprek met het bestuur over zijn toekomstperspectief.

"Ik ben nu tien jaar voetballer en dit was het eerste seizoen waarin ik weinig speeltijd kreeg. Ik heb wat tijd nodig gehad om die situatie te accepteren", vertelt de 27-jarige aan Rühr Nachrichten. "We hebben een prachtig seizoen gedraaid en ik begrijp dat de coach niet iedereen tevreden kan houden, maar ik ben geen voetballer geworden om betaald op de bank te gaan zitten. Ik wil spelen. Ik ben een vechter."

"Ik waardeer de club, het team en de fans zeer, maar we moeten zeker om de tafel gaan zitten om over mijn toekomst te discussiëren. Ik moet afwachten wat de club wil en of dat aan mijn verwachtingen voldoet. Om de transfergeruchten moet ik altijd een beetje lachen. Soms lijkt het net alsof anderen weer over mijn plannen weten dan ik."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner