30.05.2016 20:13

Reus hoopt op versterkingen bij Dortmund

Marco Reus (r.) sprint voorbij Emre Can tijdens het Europa League-duel tussen Borussia Dortmund en Liverpool. (07-04-2016)
Marco Reus (r.) sprint voorbij Emre Can tijdens het Europa League-duel tussen Borussia Dortmund en Liverpool. (07-04-2016)

Marco Reus hoopt dat Borussia Dortmund zich komende zomer zal versterken met enkele spelers. De Duitsers verzekerden zich al van de diensten van Ousmane Dembélé en Mikel Merino.

De aanvallende middenvelder is echter van mening dat er meer nodig is wil het serieus de strijd aangaan met Bayern München. De landskampioen plukte onlangs Mats Hummels weg uit Dortmund, de leider centraal achterin. Hoewel zijn vertrek een groot gemis zal zijn voor de club, houdt Reus de moed erin.

"Als een van Dortmunds bepalende spelers, is het mijn verantwoordelijkheid om van gedachten te wisselen met het bestuur. Ik ben geïnteresseerd in de plannen voor de toekomst en wil dat Dortmund nog groter wordt", zegt hij in gesprek met Funke Mediengruppe.

"Daarom hoop ik, en verwacht ik, dat de club komende zomer een aantal goede spelers zal contracteren." Mario Götze die een paar jaar geleden ook de overstap van Dortmund naar Bayern maakte, wordt weer gelinkt aan zijn oude club. De spelmaker lijkt echter in München te blijven. "Natuurlijk praat ik met Mario", zegt hij. "Maar hij heeft zijn besluit genomen. Hij voelt zich fijn bij die beslissing en dat moeten we accepteren."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner