05.06.2016 15:24

Hazard wil bij Chelsea 'als een baas' weggaan

Chelsea-speler Eden Hazard loopt blij weg als hij heeft gescoord tijdens het competitieduel met Bournemouth. (23-04-2016)
Chelsea-speler Eden Hazard loopt blij weg als hij heeft gescoord tijdens het competitieduel met Bournemouth. (23-04-2016)

Eden Hazard bestormde via Lille OSC de voetballerij. De Belgische aanvaller, nu speler van Chelsea, wordt nu gelinkt aan een andere Franse club: Paris Saint-Germain. Hazard rekent echter niet op een transfer naar de rijke club uit Parijs en wil eerst indruk hebben gemaakt in Engeland.

"Ik wil hier niet op deze manier afscheid nemen. Als ik moet vertrekken, dan ik wil dat doen als een baas. Zoals ik in Lille deed", beweert de technische voetballer in gesprek tijdens het het tv-programma Téléfoot. "Ik heb nog een contract tot medio 2020", doelt Hazard op zijn doorlopende verbintenis bij Chelsea.

De Belg, die momenteel druk in voorbereiding is op het naderende EK, zal na de zomer dus zeer waarschijnlijk nog in Londen voetballen. "PSG staat op dit moment niet op mijn planning", vervolgt de 25-jarige speler. Met Chelsea hoopt Hazard zich te revancheren voor een dramatisch verlopen seizoen. Als titelverdediger eindigden de Londenaren namelijk op een beschamende tiende plaats in de Premier League.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner