05.06.2016 21:33

Terry heeft vertrouwen in Mourinho bij United

Chelsea-aanvoerder John Terry heeft zijn vertrouwen in José Mourinho uitgesproken. De Portugese manager gaat aan de slag bij Manchester United en Terry denk dat het een succesvolle samenwerking gaat worden.

"Het is geweldig nieuws voor Manchester United. De spelers en fans van United zullen ook heel blij zijn. Mourinho is de beste manager waar ik onder heb gewerkt", is de 35-jarige Terry lovend over zijn voormalige trainer.

"Het was ongelukkig hoe hij eindigde bij Chelsea. Ik wens hem het allerbeste en ik weet zeker dat hij het goed gaat doen bij Manchester United. Het is daar natuurlijk wat anders dan bij Chelsea, maar ik denk dat hij er goed past", aldus Terry op een gala-diner van Chelsea.

Terry staat voor zijn 22ste seizoen bij Chelsea. De centrum verdediger verdedigt al sinds 1998 de clubkleuren van The Blues. Terry werkte een aantal jaar samen met Mourinho. Tussen 2004 en 2007 was het eerste succesvolle dienstverband van de Portugees. In 2013 keerde Mourinho terug naar Stamford Bridge, maar hij werd in 2015 ontslagen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner