07.06.2016 13:47

Sissoko hoopt op transfer naar Arsenal

Moussa Sissoko baalt nadat hij voor Newcastle United een kans heeft gemist tegen Manchester City in de Premier League. (19-04-2016)
Moussa Sissoko baalt nadat hij voor Newcastle United een kans heeft gemist tegen Manchester City in de Premier League. (19-04-2016)

Moussa Sissoko speelt na de zomer het liefst niet meer voor Newcastle United. De aanvallende middenvelder is namelijk niet van plan om uit te komen in de Championship. De 26-jarige speler zinspeelt voornamelijk op een overstap naar Arsenal.

Sissoko wordt al enige tijd in verband gebracht met de Londenaren. "Het was een ingewikkeld seizoen", blikt Sissoko terug tegenover Foot Mercato. "Er zijn heel veel dingen gebeurd. Dat is nu allemaal achter de rug. Nu is het aan mij om verder te kijken."

Op dit moment bereidt Sissoko zich met Frankrijk voor op het EK in eigen land. De aanvallend ingestelde speler is op de hoogte van de interesse van Arsenal. "Arsenal is een van de beste clubs van Europa. Om door zo'n club gevolgd te worden, geeft aan dat ik kwaliteiten heb. Dat is goed om te weten. Ik hoop snel een kans te krijgen voor Arsenal of een club van gelijke statuur te spelen."

"Iedereen weet dat ik op jonge leeftijd al fan was van Arsenal, omdat daar veel spelers uit Frankrijk speelden. We gaan het zien. Ik kan niet aangeven of ik naar Arsenal ga. Op dit moment focus ik mij volledig op het EK. Ik heb adviseurs die het vertellen wanneer een club serieus geïnteresseerd is."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner