09.06.2016 16:42

Carrick verlengt contract met één jaar

Michael Carrick heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot aan de zomer van 2017 verbindt aan Manchester United. Lange tijd leek het erop dat de routinier zijn aflopende contract niet zou verlengen, maar José Mourinho wil de middenvelder voor de club behouden.

Carrick is dolblij dat komend seizoen zijn elfde seizoen bij Manchester United ingaat: "Deze geweldige club was in de afgelopen tien jaar een belangrijk deel van mijn leven, dus ik ben erg gelukkig dat de reis verder gaat", laat de Engelsman weten op de officiële clubwebsite van Manchester United. "Het winnen van de FA Cup in het afgelopen seizoen was een speciaal moment en hopelijk kunnen we in de toekomst nog meer prijzen gaan pakken."

Ook de nieuwe trainer, Mourinho, is verheugd met het nieuws. De Portugees noemt Carrick een intelligente speler: "Hij kan het spelletje goed lezen. Zijn vorm afgelopen seizoen was uitstekend en daaruit bleek dat hij het plezier in het spel nog steeds heeft. Ik kan niet wachten om met hem te werken."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner