01.07.2016 12:08

Redknapp zet vraagtekens bij transfer Zlatan

Zlatan Ibrahimović speelt volgend seizoen in het shirt van Manchester United. Niet iedereen begrijpt waarom United de Zweedse spits binnen haalt. Jamie Redknapp waarschuwt dat er ook een keerzijde zit aan de transfer.

"Ik had hem liever vijf jaar eerder hier gezien", begint Redknapp zijn verhaal in de Daily Mail. "In plaats van iemand als Neymar te halen, die 24 is, halen ze een iemand die 10 jaar ouder is. Het is ook een treurige indicatie dat onze competitie niet in staat is dit soort spelers in hun absolute topjaren aan te trekken."

Ondanks zijn leeftijd van 34 jaar gelooft Redknapp wel dat de Zweed nog twee jaar mee kan op het hoogste niveau. En dat Zlatan zich uitstekend zal weten te redden in de Premier League en een belangrijke bijdrage kan leveren aan de opmars van het weggezakte Manchester United. "Maar onder de fans bestaan wel zorgen over de neiging van Mourinho om weinig jong talent in te passen en deze aanwinst kan dat extra benadrukken. Wat gaat dit bijvoorbeeld betekenen voor Marcus Rashford?", vraagt hij zich hardop af.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner