06.07.2016 15:01

Van der Hoorn: "Hij is een goede verdediger"

Mike van der Hoorn kijkt uit naar de samenwerking met Ashley Williams bij Swansea City. De mandekker zag Williams aan het werk tijdens het EK in Frankrijk en is onder de indruk geraakt van zijn nieuwe collega.

"Ik heb hem gezien op het EK en hij is een erg goede verdediger", zegt Van der Hoorn op de clubsite van Swansea City. "Ik hoop dat ik van hem kan leren", aldus Van der Hoorn, die sprak met landgenoot Leroy Fer over zijn transfer naar Swansea City. "Hij vertelde mij dat het een warme club is." 

Van der Hoorn zag Swansea City een aantal keer aan het werk. "Ik heb de duels met topteams zoals Chelsea, Manchester United en Arsenal gezien. In Nederland zien we eigenlijk alleen de wedstrijden van de Engelse top, maar als ik Swansea zag spelen, zag het er zeker leuk uit", aldus Van der Hoorn, die uitkijkt naar het Engelse voetbal. "Ik was bij Ajax al bezig in de voorbereiding. Dus ik wil niet een week stilstaan. Verder heb ik zin om de duels aan te gaan, dat hoort ook bij het Engelse voetbal."

Van der Hoorn tekende woensdag een contract voor drie seizoenen bij The Swans.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner