13.07.2016 15:16

Janmaat blijft voorlopig bij Newcastle United

Janmaat bedankt het publiek na het duel met AFC Bournemouth. De rechtsback verloor met Newcastle met 1-3 in eigen huis. (14-03-2016)
Janmaat bedankt het publiek na het duel met AFC Bournemouth. De rechtsback verloor met Newcastle met 1-3 in eigen huis. (14-03-2016)

Daryl Janmaat blijft voorlopig bij Newcastle United. Watford informeerde onlangs naar de verdediger van Newcastle United, maar het lijkt er niet op dat Janmaat zijn carrière gaat vervolgen bij The Hornets.

"Er is gesproken tussen Watford en Newcastle", aldus Michael Jansen, zaakwaarnemer van Janmaat, tegenover FOX Sports. "Maar op dit moment ziet het er niet naar uit dat dit hem ook gaat worden. Newcastle wil zijn belangrijkste spelers, onder wie ook Daryl, niet zomaar laten gaan."

"De club wil zo snel mogelijk terug naar de Premier League en heeft het geld niet nodig", vervolgt de zaakwaarnemer zijn verhaal. Janmaat heeft nog niet aangegeven per se te willen vertrekken bij The Magpies. "Als een goede mogelijkheid voorbij komt, zullen we die onderzoeken. Maar het is geen kwestie van willen of moeten. Als hij weg zou gaan, wil hij dat door de voordeur doen."

De oud-speler van onder meer sc Heerenveen en Feyenoord heeft bij Newcastle United nog een contract tot medio 2020.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner