24.07.2016 19:40

Ranieri niet in paniek na transfer Kanté

N'Golo Kanté verliet deze zomer Leicester City voor het avontuur bij Chelsea. De Franse middenvelder was één van de sterkhouders bij het kampioenschap van The Foxes, maar manager Claudio Ranieri maakt zich geen zorgen.

De manager leverde een ongekende prestatie door Leicester City naar het eerste kampioenschap in de historie van de club te leiden, wat als keerzijde had dat zijn topspelers in de belangstelling kwamen van de topclubs. Toch blijft Ranieri rustig onder de transfer van Kanté.

"Vorig seizoen verliet Esteban Cambiasso ons en was iedereen aan het huilen. Nu zijn we aan het huilen omdat we Kanté zijn kwijt geraakt. Maak je geen zorgen. Het voetbal in Leicester zal doorgaan", aldus de Italiaanse manager.

Leicester City is bang dat na Kanté ook Riyad Mahrez een transfer gaat maken. Jamie Vardy, de topscorer, besloot in juni zijn contract te verlengen, maar dat voorbeeld is nog niet gevolgd. Kanté vertrok al naar Chelsea, terwijl Mahrez nadrukkelijk in de belangstelling staat van met name Arsenal.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner