01.08.2016 09:57

Berghuis op een haar na tijdelijk Feyenoorder

Steven Berghuis mag zich al bijna Feyenoorder noemen. De aanvaller, die op huurbasis overkomt van het Engelse Watford, onderging zonder problemen de medische keuring.

Volgens Voetbal International vond de keuring maandagochtend plaats. Doordat deze succesvol is is afgesloten, staat niets een tijdelijke transfer naar Rotterdam nog in de weg. De rechtsbuiten moet bij Feyenoord de concurrentie aangaan met Bilal Başaçıkoğlu en Jens Toornstra. De Oranje-international levert een flink deel van zijn salaris in voor de huurtransfer.

In de zomer van 2015 verkaste de aanvaller van AZ naar de Engelse club. Voor deze transfer werd ongeveer 6,5 miljoen euro neergelegd. Berghuis, die alles behalve een vaste waarde is bij de Premier League-club, tekende destijds een contract tot medio 2019. Afgelopen seizoen kwam Berghuis slechts negen competitieduels in actie namens Watford, wat resulteerde in 223 minuten speeltijd.

De Peruviaan Édison Flores, die ook kon rekenen op de interesse van de regerend bekerwinnaar, blijft een optie voor Feyenoord. Volgens het medium komt hij echter pas in beeld zodra Toornstra of Başaçıkoğlu vertrekt.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner