09.08.2016 10:57

UEFA is clubs voor met transferaankondiging

John Stones speelt wat de UEFA betreft al voor Manchester City. Op de website van de voetbalbond staat de naam van de stopper tussen de selectiespelers van Manchester City voor de Champions League-wedstrijden tegen Steaua Boekarest.

Dat is opvallend, aangezien Manchester City nooit gemeld heeft dat er een overgang heeft plaatsgevonden. Ook Everton, waarvan gedacht werd dat het nog de werkgever van Stones was, heeft nooit gemeld dat de mandekker verkast was naar het Etihad Stadium, maar de UEFA heeft zelfs het rugnummer 24 al aan Stones gegeven. Verder is opvallend dat Vincent Kompany en Eliaquim Mangala niet tussen die selectiespelers staan.

Het is een publiek geheim dat Man City interesse heeft in de diensten van Stones, maar Everton wil een significant bedrag voor de 22-jarige verdediger, het zou om een kleine zestig miljoen euro gaan. Zaterdag speelde hij ook nog gewoon met de ploeg van Ronald Koeman mee tegen Espanyol, maar Sky Sports meldt al wel dat de overgang op het punt staat beklonken te worden. In de komende weken wordt vanzelf duidelijk of de UEFA hier zijn mond voorbij heeft gepraat of dat het hier een ietwat gevoelige vergissing betreft.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner