18.08.2016 11:36

Nani: "Het heeft me allemaal teleurgesteld"

Toen Nani in 2013 zijn contract bij Manchester United met vijf jaar verlengde, verwachtte de buitenspeler de definitieve stap naar de top te zetten. Het ging daarna echter bergafwaarts met de carrière van de Portugees, die deze zomer Fenerbahçe verruilde voor Valencia.

"Het had het beste moment uit mijn leven kunnen zijn, maar het bleek de ergste te zijn", zegt Nani in gesprek met The Guardian. "Als je een nieuw contract tekent, reken je op de hulp van mensen bij de club. De stress nam toe en het ging niet goed met mij. Het was een slecht moment. Het heeft me allemaal erg teleurgesteld."

Nani verlengde onder David Moyes zijn contract bij Manchester United. De Schot bleek de aanvaller echter niet nodig te hebben en ook bij Moyes' opvolger, Louis van Gaal, was Nani overbodig. "Hij vertelde mij dat ik moest vechten voor een plek. Maar ik zou niet zijn eerste optie zijn, en misschien niet eens zijn tweede. Ik wilde dat niet. Het was tijd om een beslissing te maken." Nani speelde eerst op huurbasis bij Sporting CP en werd vorig jaar overgenomen door Fenerbahçe.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner