18.08.2016 15:04

Wenger wil Olympische held Gnabry behouden

Serge Gnabry maakt momenteel in Rio de Janeiro veel indruk. De speler van Arsenal speelt een uitstekend Olympisch toernooi voor zijn land Duitsland. En dat is ook trainer Arsène Wenger opgevallen. De Fransman hoopt de speler dan ook nog jaren voor Arsenal te behouden.

"Ik wil Serge behouden en ik wil zijn contract verlengen. We hebben hem al geruime tijd begeleid", laat Wenger weten op de eigen clubwebsite. Gnabry staat al jaren bekend als groot talent, maar de aanvaller wacht nog altijd op zijn definitieve doorbraak in Londen.

Vorig seizoen werd Gnabry verhuurd aan West Bromwich Albion, maar ook dit blijk geen succes voor de 21-jarige speler. "Bij West Bromwich Albion kreeg hij geen minuten en daarna moesten we zijn vertrouwen weer opbouwen. We lieten hem naar Rio gaan zodat hij wedstrijdritme kon krijgen. Hij speelt al lang bij Arsenal en het is belangrijk dat hij bij ons blijft", aldus Wenger. Gnabry plaatste zich met Duitsland voor de finale van de Olympische spelen. In het Duitse shirt was hij in vijf wedstrijden zes keer trefzeker.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner