19.08.2016 10:13

Ranieri hoopt op verlenging met Drinkwater

Als het aan Leicester City-trainer Claudio Ranieri ligt, komt de club snel weer met contractnieuws. Ditmaal moet Danny Drinkwater de speler zijn die zich langer bindt aan de regerend landskampioen in Engeland. "Ik denk dat die kans groot is."

Een verwachte leegloop bij Leicester City is na het bizarre kampioensjaar uitgebleven. Onder anderen Kasper Schmeichel, Wes Morgan en doelpuntenmakers Jamie Vardy en Riyad Mahrez bleven bij The Foxes, ook Drinkwater lijkt trouw te blijven aan de club waar hij vorig seizoen een sterkhouder was.

"Ik ben erg blij met hem en ik denk dat hij nog altijd kan groeien", stelt Ranieri op de persconferentie voor de volgende competitiewedstrijd van Leicester City, tegen Arsenal. "Hij heeft vorig seizoen bijna alles gespeeld en dat heeft hem veel zelfvertrouwen gegeven en interesse opgeleverd. Maar ik zie hem graag blijven."

Toch is Leicester City ook een sterkhouder kwijtgeraakt. "Ik had eigenlijk ook gedacht dat geen enkele speler zou vertrekken. Daar heb ik een inschattingsfout gemaakt, want één speler wilde wel weg", doelt de Italiaanse trainer op N'Golo Kanté, die momenteel uitkomt voor Chelsea. Leicester City verloor het eerste duel in de Premier League verrassend, Hull City was met 2-1 te sterk voor de kampioen.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner