19.08.2016 13:35

Pogba: "Het juiste moment om terug te keren"

Na vier jaar is Paul Pogba terug bij Manchester United. De Engelse grootmacht betaalde liefst 110 miljoen euro om de Fransman over te nemen van Juventus. Pogba zegt dat dit het juiste moment was om terug te keren naar Manchester.

De komst van trainer José Mourinho was voor Pogba een belangrijke reden om deze zomer naar Manchester United te verhuizen. "Ik heb vier jaar in Italië gespeeld. Als hij twee jaar nadat ik bij Manchester United vertrok was gekomen, dan zou ik niet zijn vertrokken. Dan was ik bij Juventus gebleven."

"Ik denk dat dit het juiste moment was om terug te keren", vervolgt Pogba in gesprek met Sky Sports. De middenvelder kan vrijdagavond zijn officiële rentree maken in het shirt van United. The Red Devils nemen het op Old Trafford op tegen Southampton. "Ik voel me zowel fysiek als mentaal geweldig. De trainingen gaan goed en ik heb veel met de bal gedaan. Dat was ik niet meer gewend. De trainingen zijn perfect."

Het is nog niet helemaal duidelijk wat voor rol Mourinho voor Pogba in gedachten heeft. "Ik denk dat links op het middenveld mijn beste positie is. Als je met drie middenvelders speelt, dan kan ik zowel aan de linker- als rechterkant uit de voeten. Maar ik voel me het meest comfortabel als ik op links sta."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner