20.08.2016 14:59

Pogba viert rentree op Old Trafford met zege

Paul Pogba maakt tegen Southampton zijn rentree op Old Trafford. De middenvelder van Manchester United applaudisseert voor de supporters. (19-08-2016)
Paul Pogba maakt tegen Southampton zijn rentree op Old Trafford. De middenvelder van Manchester United applaudisseert voor de supporters. (19-08-2016)

Paul Pogba maakte vrijdagavond zijn langverwachte rentree op Old Trafford. Manchester United won de eerste thuiswedstrijd van het seizoen met 2-0 van Southampton. Pogba liet na afloop weten ervan genoten te hebben.

De middenvelder maakte deze zomer voor 105 miljoen euro de overstap van Juventus naar Manchester United. Pogba speelde tegen Southampton de volle negentig minuten mee, maar had dat zelf nog niet verwacht. "De coach (José Mourinho, red.) heeft me het vertrouwen gegeven en dat voelt goed. Ik heb ervan genoten weer op Old Trafford te kunnen spelen", vertelde de Fransman na afloop voor de camera's van Sky Sports. "We hebben gewonnen. Ik ben erg blij voor het team en mezelf."

United won het duel door twee treffers van Zlatan Ibrahimović, die na afloop werd gecomplimenteerd door Pogba. "Hij is belangrijk voor ons team. Hij scoort en hopelijk zal hij dat blijven doen. Dat is ook een van de redenen waarom hij naar United is gehaald", aldus de 23-jarige middenvelder. De ploeg van Mourinho heeft na twee wedstrijden zes punten, maar op Old Trafford wordt voorlopig niet gesproken over een landstitel. "We willen bij United alleen maar winnen", aldus Pogba. "Alleen dat telt."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner