24.08.2016 14:02

Schweinsteiger denkt aan vertrek uit Europa

Mocht Bastian Schweinsteiger Manchester United verlaten, dan zal hij niet meer actief zijn in Europa. De Duitse middenvelder heeft in een kort statement aangegeven dat hij zijn toekomst buiten Europa ziet.

"Manchester United wordt mijn laatste club in Europa", aldus Schweinsteiger in een statement op zijn officiële Twitter account. "Ik heb respect voor andere clubs, maar Manchester United was de enige club die mij ervan kon overtuigen om Bayern München te verlaten." Schweinsteiger heeft in Engeland nog een contract tot medio 2018, maar de Duitser komt niet voor in de plannen van Manchester United-trainer José Mourinho.

Desondanks blijft Schweinsteiger hard werken. "Ik zal klaar zijn als het team mij nodig heeft", vervolgt de middenvelder. "Meer kan ik op dit moment niet over mijn huidige situatie zeggen. Ik wil de fans bedanken voor de geweldige steun van de afgelopen weken", aldus Schweinsteiger. De middenvelder vertrok een jaar geleden van Bayern München naar Manchester United, maar kwam slechts tot achttien competitiewedstrijden namens The Red Devils.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner