28.08.2016 12:16

Wenger gelooft in geweldig seizoen Walcott

Theo Walcott miste dit seizoen nog geen minuut voor Arsenal en maakt indruk voor de formatie in Londen. De pijlsnelle aanvaller scoorde één keer in de Premier League en trainer Arsène Wenger wrijft zichzelf al in zijn handen bij de vorm van Walcott.

"Ik zei al voordat het seizoen begon dat we een andere Walcott te zien krijgen dit jaar", stelt de Fransman in gesprek met de eigen media van Arsenal. Walcott is het seizoen inderdaad goed begonnen. "Als hij deze focus, de wil en de spirit kan behouden, zal hij een geweldig seizoen beleven."

Walcott is vaker goed begonnen aan een seizoen, maar de laatste jaren kent de international van Engeland ook mindere periodes, voornamelijk door blessureleed. "Ik hoop dat hij niet terugvalt. Hij is een intelligente speler die gefocust is om de criticasters de mond te snoeren."

Arsenal pakte dit weekend de eerste driepunter van het seizoen, nadat het verloor van Liverpool (3-4) en gelijkspeelde tegen regerend landskampioen Leicester City (0-0). Watford werd met 3-1 opzij gezet.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner