29.08.2016 11:23

"Sturridge had geen perfecte voorbereiding"

Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge komt vlak voor tijd in het veld tegen Tottenham Hotspur. (27-08-2016)
Liverpool-aanvaller Daniel Sturridge komt vlak voor tijd in het veld tegen Tottenham Hotspur. (27-08-2016)

Liverpool-trainer Jürgen Klopp is van mening dat er niet te veel gezocht moet worden achter de plek op de bank van Daniel Sturridge tegen Tottenham Hotspur. De aanvaller bleef bijna de volledige wedstrijd op de bank in Londen. Sturridge gaf na afloop toe daarover gefrustreerd te zijn.

Klopp laat op zijn beurt weten dat de aanvaller dit seizoen aan voldoende speelminuten zal toekomen. "Daniel Sturridge is een erg getalenteerde speler, maar ik maak de beslissing op basis van de verdediging van de tegenstander. Dat is belangrijk tegen Tottenham", vertelt de voormalig coach van Borussia Dortmund aan Sky Sports.

"De laatste keer dat we tegen Tottenham speelden, was Sturridge fantastisch. Maar ik kan niet meer dan elf spelers opstellen en ik maak zo'n beslissing nooit op basis van één speler. Ik ben erg blij dat we hem hebben. Hij zal echt wel gaan spelen en zijn doelpunten maken, waardoor hij belangrijk zal zijn voor de club."

"Sturridge had geen perfecte voorbereiding op het seizoen. De andere spelers hebben in die periode meer met elkaar samengespeeld en dat is een voordeel. We brachten Divock Origi omdat het logisch was om met hem op de counter te spelen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner