05.09.2016 16:18

"Zlatan was ook niet goed genoeg voor Pep"

Dimitri Seluk, zaakwaarnemer van Yaya Touré, verwacht dat de Ivoriaan in januari een contract bij een andere club gaat tekenen. Seluk ziet dat Touré geen kans krijgt onder Pep Guardiola bij Manchester City.

Touré heeft bij Manchester City nog een contract tot het einde van het seizoen. "Yaya kan in januari een voorcontract tekenen bij een club uit het buitenland", aldus Seluk tegenover The Daily Mail. "Hij zal veel aanbiedingen ontvangen. Hij kan sowieso naar China en Amerika, maar ook clubs uit Engeland en de rest van Europa zijn geïnteresseerd."

Seluk weet dat Touré fit is, maar desondanks krijgt de middenvelder geen kans van Guardiola. "Hij is ontzettend fit, hij heeft een goede conditie. Hij is geloof ik zelfs zeven kilo afgevallen. Maar misschien is dat niet goed genoeg voor Guardiola", vervolgt Seluk, die een vergelijking trekt met Zlatan Ibrahimović. "Maar Zlatan Ibrahimović was ook niet goed genoeg voor hem. We gaan het zien in januari. We moeten nog een paar maanden wachten, maar dat is geen probleem. Yaya is een professional."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner