08.09.2016 11:49

'Tottenham gaat verlengen met tweetal'

Tottenham Hotspur hoopt op korte termijn de contracten van Danny Rose en Eric Dier open te breken en te verlengen. Rose (2019) en Dier (2020) hebben nog een langdurig contract, maar desondanks wil Tottenham Hotspur geen risico lopen.

Onlangs verlengde Tottenham Hotspur het contract van oud-Ajacied Christian Eriksen tot de zomer van 2020. Volgens London Evening Standard hoopt Tottenham Hotspur dat ook Rose en Dier op korte termijn een nieuw contract zullen ondertekenen. Zowel Rose als Dier was het afgelopen seizoen een vaste waarde bij Tottenham Hotspur. Het tweetal wist bij Tottenham Hotspur zelfs een plek af te dwingen in de Engelse nationale ploeg.

De 26-jarige Rose werd in de zomer van 2007 overgenomen van Leeds United, maar wist niet gelijk een basisplaats af te dwingen bij Tottenham Hotspur. Na het seizoen 2012/2013, dat Rose op huurbasis afwerkte bij Sunderland, kreeg de linksback steeds meer speeltijd bij Tottenham Hotspur. De 22-jarige Dier heeft inmiddels twee seizoenen bij Tottenham Hotspur achter de rug. De verdedigende middenvelder kwam in de zomer van 2014 over van het Portugese Sporting CP en wist vrijwel meteen een basisplaats af te dwingen bij Tottenham Hotspur. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner