16.09.2016 20:16

Liverpool zonder Firmino, Coutinho vervangt

Liverpool moet het in het vrijdagavondduel van de Premier League stellen zonder de in vorm verkerende Roberto Firmino. Dankzij een lichte blessure moet hij zijn plek voor het uitduel met Chelsea afstaan aan Philippe Coutinho.

Chelsea bevestigde inderdaad dat David Luiz zijn rentree maakt in het shirt van The Blues. Antonio Conte heeft naast deze gedwongen wijziging geen wisselingen gedaan; de tien spelers die met de nu geblesseerde John Terry niet verder dan een remise kwamen tegen Swansea City, mogen het nu weer doen. Cesc Fàbregas, Pedro en Michy Batshuayi moeten geduldig blijven.

Liverpool moet één bepalende speler missen op Stamford Bridge. Roberto Firmino, die vorige week nog tweemaal scoorde in het met 4-1 gewonnen treffen met Leicester City, doet niet mee wegens een lichte liesblessure. Jürgen Klopp heeft echter een prima vervanger klaarstaan: Philippe Coutinho doet vanavond vanaf het begin mee bij The Reds. Daarnaast is Dejan Lovren teruggekeerd van een blessure, waardoor hij gelegenheidscentrumverdediger Lucas Leiva weer aflost. De andere negen namen zijn hetzelfde als vorige speelronde.

Het duel is vanaf 21.00 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner