18.09.2016 17:24

Mourinho legt schuld weer bij arbitrale trio

Manchester United-coach José Mourinho heeft zich na de met 3-1 verloren wedstrijd tegen Watford zondagmiddag, weer negatief uitgelaten over de invloed van het arbitrale trio. Het is niet de eerste keer dat Mourinho openlijk de arbiters de schuld geeft.

Het is vooralsnog niet de week van Manchester United. Eerder deze week verloren The Manucians met 1-0 van Feyenoord en zondagmiddag blammeerde United zich opnieuw door met 3-1 van Watford te verliezen. Na de wedstrijd gaf Mourinho de scheidsrechter de schuld. "In de eerste helft speelden we niet goed. Dat is iets waarover we controle kunnen hebben. We kunnen verbeteren. Maar de fouten van de scheidsrechter en de grensrechter vallen niet onder mijn controle", aldus Mourinho.

Vorige week, in het treffen met stadsgenoot Manchester City, haalde Mourinho ook al uit naar de scheidsrechter. "Mark [Clattenburg] heeft twee grote fouten gemaakt", zei Mourinho toen na de wedstrijd. "Hij had twee strafschoppen moeten geven. Het was een handsbal van Otamendi. Het was duidelijk dat hij met de elleboog naar de bal bewoog. Ik ben niet blij met dit soort beslissingen."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner