19.09.2016 13:30

Raiola: "Pogba is de verloren zoon van United"

Paul Pogba heeft nog geen sterke indruk achtergelaten bij Manchester United, maar volgens zijn zaakwaarnemer Mino Raiola gaat de Franse middenvelder in de toekomst de Premier League domineren.

"Het is waar dat Pogba nog niet op zijn best is, maar mensen zien soms het grotere plaatje niet", aldus Raiola tegenover The Daily Mail. "Hij zal de komende tien jaar gaan domineren. Pogba is de verloren zoon van United."

Pogba had in een eerder stadium al kunnen vertrekken uit Italië. "Juventus wilde graag voor de Champions League gaan en gaven hem het shirt met rugnummer 10. Terwijl hij nog een jaar in Italië bleef spelen, werkte ik aan een exit-plan. We kregen twee aanbiedingen uit de Premier League en twee uit andere competities."

De Fransman hoefde niet lang na te denken. "Paul zei dat United in zijn hart zat en de mensen daar wilden hem vorig jaar al graag terughalen", vervolgt de zaakwaarnemer van de Fransman zijn verhaal. "Mourinho wilde hem toen ook naar Chelsea halen. Dus toen die twee deze zomer samen kwamen, wisten we dat het goed zat."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner