19.09.2016 19:44

Ranieri verwacht respect voor vertrokken Kanté

N’Golo Kanté zal in het middelpunt van de belangstelling zijn als hij met zijn nieuwe club Chelsea op bezoek gaat bij Leicester City voor een wedstrijd in de EFL Cup op dinsdag. Leicester-trainer Claudio Ranieri hoopt dat de fans zich van hun beste kant laten zien.

Na de sensationele landstitel van Leicester was Kanté de enige dragende speler die het King Power Stadium de rug toekeerde door een transfer naar Chelsea te maken, de Londenaren legden 36 miljoen euro op tafel voor zijn diensten. Ranieri hoopt dat de supporters de Franse middenvelder met open armen zullen ontvangen. "Ik zal hem een warm welkom geven en dat moeten de fans ook doen, na alles wat hij voor deze club betekend heeft", aldus de Italiaanse succescoach.

Behalve zijn blijdschap betuigen over het feit dat Leicester nog wel beschikt over de diensten van Jamie Vardy en Riyad Mahrez, had Ranieri ook een paar opbeurende woorden voor landgenoot Antonio Conte, die na een goede start wat moeilijkheden kent bij Chelsea. "Je moet de competitie even onder de knie krijgen, maar ze hebben dit seizoen al goed gespeeld. Ik sluit niet uit dat Chelsea dit seizoen nog prijzen wint", besloot Ranieri zijn persconferentie. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner