27.09.2016 11:34

Schubert blijft langer trainer van Gladbach

Borussia Mönchengladbach heeft trainer André Schubert langer aan zich weten te binden. De Duitse oefenmeester had een aflopende verbintenis bij Borussia Mönchengladbach, maar ligt nu tot de zomer van 2019 vast.

Schubert was een jaar geleden de opvolger van Lucien Favre, die inmiddels actief is als hoofdtrainer van het Franse OGC Nice. Borussia Mönchengladbach begon het seizoen met vijf nederlagen op rij, waardoor er afscheid werd genomen van de Zwitserse coach. Onder Schubert wist Borussia Mönchengladbach zich te herpakken en werd er uiteindelijk, via een voorronde, een plek in de Champions League afgedwongen.

Die Fohlen zijn bovendien uitstekend begonnen aan het huidige seizoen. Na vijf competitiewedstrijden is Borussia Mönchengladbach terug te vinden op de vierde plaats. Alleen Bayern München, Borussia Dortmund en de grote rivaal 1. FC Köln doen het voorlopig beter. De Duitse club heeft vertrouwen in de trainer, die voor zijn aanstelling als hoofdcoach fungeerde als trainer van het tweede elftal, waardoor Schubert voorlopig trainer van Borussia Mönchengladbach mag blijven.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner