02.10.2016 14:39

Janssen gepasseerd in Engelse topwedstrijd

Tottenham Hotspur hoopt zondagmiddag een stapje dichter bij koploper Manchester City te komen. In het rechtstreekse duel tussen de twee Engelse grootmachten schenkt Tottenham-coach Mauricio Pochettino geen basisplaats aan Vincent Janssen. Ondanks de blessure van eerste spits Harry Kane zit de Nederlander op de reservebank. 

Spurs begint namelijk met Moussa Sissoko in de voorhoede. De van Newcastle United overgekomen Fransman wordt in de aanval vergezeld door Érik Lamela en de man in vorm Heung-min Son. In de verdediging keren backs Danny Rose en Kyle Walker terug. Dit gaat ten koste van Kieran Trippier en Ben Davies. Eric Dier is nog niet fit genoeg om te starten. Victor Wanyama speelt opnieuw centraal op het middenveld. 

Ook de bezoekers uit Manchester wijzigen de basisopstelling op diverse plaatsen. Verdediger John Stones keert terug en krijgt de voorkeur boven Gaël Glichy. Nolito is niet fit genoeg en wordt vervangen door zijn landgenoot Jesús Navas. Op het middenveld krijgt Fernando de voorkeur boven İlkay Gündoğan.

De wedstrijd is vanaf 15.15 LIVE te volgen.

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner