05.10.2016 14:31

Man Utd bang dat privéleven Martial opbreekt

Anthony Martial heeft Manchester United op voorsprong gezet tegen Stoke City. (02-10-2016)
Anthony Martial heeft Manchester United op voorsprong gezet tegen Stoke City. (02-10-2016)

Anthony Martial en zijn partner Samantha zijn recent uit elkaar gegaan. Manchester United, de werkgever van de twintigjarige Fransman, is bang dat die situatie een wissel trekt op het spel van zijn aanvaller.

The Telegraph, de krant die recent in de schijnwerpers stond door de spraakmakende onthullingen rondom de inmiddels ontslagen bondscoach Sam Allardyce, meent te weten dat José Mourinho en zijn technische staf zich zorgen maken over het vormpeil van hun ster. Na een indrukwekkend debuutseizoen op Old Trafford onder Louis van Gaal begon zijn tweede seizoen bij de club beduidend minder voortvarend, al liet hij zondag tegen Stoke City wel zijn eerste treffer van de huidige voetbaljaargang aantekenen.

Mourinho en consorten zullen ongetwijfeld hopen dat dit de ommekeer betekent in zijn seizoen. Dat zou voor de club op een bijzonder gunstig moment komen, aangezien de volgende wedstrijd na de interlandperiode op Anfield zal zijn: de kraker met Liverpool staat op het programma. United speelt later in de maand ook nog wedstrijden tegen Manchester City en Chelsea. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner