13.10.2016 14:58

Makaay denkt dat Fer nog niet is uitgeleerd

Hij loopt al een tijdje mee, maar Leroy Fer is nog altijd pas 26 jaar. Swansea City nam de Nederlandse middenvelder deze zomer definitief over van Queens Park Rangers en daar zal de club geen spijt van hebben; Fer maakte dit seizoen al vier goals in de Premier League. Oud-spits Roy Makaay denkt dat de rek er nog niet uit is bij Fer.

"Op zijn negentiende was hij al even groot als hij nu is. Ik zag toen al dat hij een goede speler kon worden", zegt Makaay op de clubwebsite van de Welshe club. "Hij is een sterke box-to-box middenvelder en scoort makkelijk. Hij past in de Premier League en is nog altijd maar 26 jaar. Ik denk dat er nog meer voor hem in het verschiet ligt."

Makaay was deze week met Jong Feyenoord in Wales. De oud-spits heeft samen met Jan Wouters het beloftenteam van de Rotterdammers onder zijn hoede. Jong Feyenoord verloor met 2-0 van de beloften van Swansea City. Het bezoek aan Wales bood Makaay een mooie gelegenheid om met Fer bij te praten. "We hebben altijd contact gehouden nadat hij Feyenoord verliet. Voor deze wedstrijd spraken we ook nog even met elkaar. Hij had nog een shirt voor mijn zoontje. Dat was mooi."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner