13.10.2016 15:38

Wenger hoopt dat Bellerín bij Arsenal blijft

FC Barcelona toonde afgelopen zomer al interesse in Héctor Bellerín en het is niet ondenkbaar dat de Catalanen zich in de winter weer zullen melden voor de Spaanse rechtsback. Arsenal-trainer Arsène Wenger hoopt echter dat de toekomst van Bellerín niet in Barcelona, maar in Londen ligt.

Wenger begint zijn lofzang voor Bellerín door te zeggen dat de Spanjaard zich spectaculair ontwikkelt bij Arsenal. "Op jonge leeftijd toont hij zijn verantwoordelijkheid in de kleedkamer, dat is opmerkelijk. Hij kwam op jonge leeftijd naar ons. Ik denk dat hij een echte Arsenal-speler is", zegt Wenger op de clubwebsite van de Londenaren.

Bellerín heeft nog een contract voor bijna drie seizoenen bij Arsenal. "We gaan zeker zijn contract proberen te verlengen. Wat mij betreft ligt zijn toekomst op lange termijn hier", besluit de Franse trainer. Het belooft een spannende strijd te worden tussen Arsenal en FC Barcelona, want de Catalaanse club is niet tevreden over Aleix Vidal en gaat hoe dan ook op zoek naar een nieuwe rechtsback.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner