19.10.2016 16:01

Vertonghen hoopt op beloning voor Lloris

Tottenham Hotspur-doelman Hugo Lloris is klaar voor het Champions League-duel met Bayer Leverkusen (18-10-2016).
Tottenham Hotspur-doelman Hugo Lloris is klaar voor het Champions League-duel met Bayer Leverkusen (18-10-2016).

Jan Vertonghen hoopt dat Tottenham Hotspur doelman Hugo Lloris gaat belonen in de vorm van een nieuw contract. De Belgische mandekker is lovend over de Franse sluitpost en is van mening dat Tottenham Hotspur haast moet maken met een nieuwe verbintenis.

"Hij is onze aanvoerder en een ontzettend belangrijk onderdeel van onze ploeg", aldus de oud-speler van Ajax in gesprek met Sky Sports. "Ik ken zijn huidige contractuele status niet, maar ik hoop dat hij nog heel veel jaren voor Tottenham Hotspur blijft spelen." Vertonghen hoeft zich voorlopig overigens geen zorgen te maken, want Lloris heeft bij The Spurs nog een contract tot medio 2019.

"Ik zou hem met geen enkele andere keeper willen ruilen", vervolgt Vertonghen zijn lofzang. "De redding die hij maakte op de inzet van Hernández was ongelooflijk. Je kan zeggen dat een keeper dat soort ballen hoort te pakken, maar deze redding vond ik werkelijk van wereldklasse." Lloris voorkwam dinsdagavond tijdens het Champions League-duel met Bayer Leverkusen (0-0) vlak na rust een treffer van Javier Hernández. Bekijk de beelden HIER.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner