20.10.2016 16:38

Moyes krijgt ondanks valse start vertrouwen

David Moyes neemt bij de hervatting van de wedstrijd Sunderland - West Bromwich Albion weer plaats op de bank. (01-10-2016)
David Moyes neemt bij de hervatting van de wedstrijd Sunderland - West Bromwich Albion weer plaats op de bank. (01-10-2016)

Met slechts twee punten uit acht duels is de seizoenstart van Sunderland dramatisch te noemen. David Moyes is sinds dit seizoen de eindverantwoordelijke en er wordt langzaam gezaagd aan de stoelpoten van de Schot. De clubleiding zegt echter het volledige vertrouwen te hebben in Moyes.

"We hebben een turbelente start van het seizoen achter de rug", zegt algemeen directeur Martin Bain op de clubwebsite van Sunderland. "We zijn op sportief gebied niet waar we willen zijn. David is een ervaren trainer en een persoonlijkheid. Hij begrijpt dat we moeten winnen, maar hij weet ook dat hij hier is gekomen om weer iets op te bouwen."

Moyes krijgt nog de kans om het tij te doen keren, maar de Schot moet niet te lang wachten met het dichten van het lek. Aankomende zaterdag treft Sunderland West Ham United. Een week later volgt het duel met Arsenal. De achterstand op de veilige zeventiende plaats bedraagt inmiddels vier punten.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner