30.10.2016 12:00

Klopp stelt harde eis: "Dan is alles mogelijk"

Liverpool boekte zaterdag een spectaculaire zege op Crystal Palace. De ploeg van trainer Jürgen Klopp was in een doelpuntrijk duel met 4-2 te sterk. Liverpool meldt zich door de zege weer aan kop van de Premier League, maar Klopp is niet helemaal tevreden.

"Sorry voor deze saaie wedstrijd", vertelde Klopp met een grote glimlach volgens de Daily Mirror. De Duitse oefenmeester was tevreden met de drie punten, maar vindt wel dat het verdedigend allemaal nog wel beter kan. "Ik was niet blij met het begin. Op voetballend vlak was het aardig, maar zo hoort het niet. Of we de Premier League kunnen winnen? We moeten de defensie op orde krijgen en dan is alles mogelijk."

"We kunnen echt wel verdedigen", zegt Klopp, die na afloop geen schuldigen aan wilde wijzen voor de twee tegendoelpunten. Volgens de trainer van Liverpool is er niemand bij gebaat om individuele kritiek te krijgen. "Ik kan wel zeggen 'jij bent een slechte verdediger' en tegen de keeper 'waar was jij', maar dat schiet niet op. We zijn mensen, we werken eraan en we hebben voldoende kwaliteit." Liverpool staat na tien speelronden op een derde plaats. Manchester City en Arsenal hebben hetzelfde aantal punten, maar hebben een beter doelsaldo. 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner