01.11.2016 11:01

Mata over Mourinho: "Professionele relatie"

Juan Mata heeft geen probleem met Manchester United-trainer José Mourinho. De Spanjaard vertrok in januari 2014 weliswaar van Chelsea naar Manchester United omdat Mourinho geen beroep meer op hem deed, maar het duo heeft een 'professionele relatie'.

"Er zijn teveel dingen gezegd en geschreven, leugens", aldus Mata tegenover Sky Sports. De Spanjaard werkt sinds afgelopen zomer opnieuw samen met Mourinho, maar heeft zich niet aangepast. "Ik heb mijn manier van doen en laten niet aangepast toen Mourinho werd aangesteld als manager. Ik zal altijd mijn best blijven doen en ik geloof in mezelf." 

Er werd veel gespeculeerd over de toekomst van Mata, maar de middenvelder is nog altijd speler van The Red Devils. "De waarheid is dat er niets is gebeurd. Ik ben hier gewoon één van de spelers. Vanaf dag één heb ik me gemeld voor de training om fit te worden voor het nieuwe seizoen en dat is op dit moment het geval. Ik heb geen gesprek met hem gehad toen hij trainer van Manchester United werd, nee. Ik heb het in het verleden gezegd en ik zal het opnieuw doen: we hebben een professionele relatie. Dat is alles."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner