03.11.2016 12:25

Ervaren Williams prijst Koeman de hemel in

Het aantrekken van Ashley Williams lijkt een gouden greep te zijn van Everton. De van Swansea City overgekomen Welshman doet het tot nu toe uitstekend en zegt dat mede te danken te hebben aan de trainer van The Toffees: Ronald Koeman.

"Als je zo'n trainer hebt, met zoveel ervaring, dan voel je je erg zeker in het veld. Je voelt je prettig bij de kennis die Koeman heeft en dan luister je erg graag naar een trainer. Je stelt het ook niet ter discussie. Je luistert gewoon en doet op het veld exact wat hij van je vraagt", vertelt Williams tegenover het televisiekanaal van Everton.

"Aangezien ik op dezelfde positie speel, kan ik met al mijn vragen bij hem terecht. Hij weet het antwoord altijd wel en het is voor een speler fijn dat je dat zeker weet", aldus Williams, die acht van de tien competitiewedstrijden in de basis startte. Met Williams presteert Everton tot dusverre goed in de Premier League. Het team van Koeman staat zesde en heeft een achterstand van slechts vijf punten op koploper Manchester City.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner