08.11.2016 10:02

Barça kan fluiten naar terugkeer Bellerín

Héctor Bellerín controleert de bal tijdens het competitieduel Sunderland - Manchester United (29-10-2016).
Héctor Bellerín controleert de bal tijdens het competitieduel Sunderland - Manchester United (29-10-2016).

Héctor Bellerín staat naar verluidt nadrukkelijk in de belangstelling van FC Barcelona, maar het lijkt er niet op dat de verdediger van Arsenal op korte termijn terug zal keren naar Catalonië.

De Spanjaard is namelijk in onderhandeling met Arsenal over een nieuw contract. "We zijn aan het onderhandelen en we zijn in vergelijking tot twee weken geleden een stuk dichterbij een akkoord", aldus Albert Botines, zaakwaarnemer van Héctor Bellerín, tegenover The Guardian. "Normaal gesproken gaat hij een nieuw contract tekenen."

"Héctor is gelukkig bij Arsenal", vervolgt de zaakwaarnemer zijn verhaal. "Dit wordt de vierde keer dat hij een nieuw contract gaat tekenen bij Arsenal. Het is duidelijk dat hij zich de afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld." De Spanjaard vertrok in de zomer van 2011 vanuit de jeugdopleiding van FC Barcelona naar Arsenal. De razendsnelle vleugelverdediger heeft inmiddels 87 officiële wedstrijden namens The Gunners achter zijn naam staan, daarin wist hij drie keer te scoren. De Spanjaard heeft in Londen nog een contract tot medio 2019.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner