09.11.2016 13:30

Juve ziet verhuurde Coman niet meer terug

Kingsley Coman zal aankomende zomer niet terugkeren bij Juventus. De Franse aanvaller wordt door FC Bayern München gehuurd van de Italiaanse landskampioen, maar de Duitsers zijn niet van plan om de aanvaller te laten gaan.

In de zomer van 2015 betaalde Bayern München naar verluidt zeven miljoen euro om Coman voor twee seizoenen te mogen huren van Juventus. De club uit Zuid-Duitsland wist tevens een optie tot koop op te nemen in de deal met Juventus. Als het aan Bayern München-trainer Carlo Ancelotti ligt, dan blijft Coman ook na het huidige seizoen bij Bayern München. "Zijn toekomst ligt hier. We rekenen op hem. Het is onmogelijk dat hij naar Juventus terugkeert", aldus Ancelotti tegenover Tuttosport.

De definitieve komst van de twintigjarige Fransman gaat Bayern München naar verluidt nog eens 21 miljoen euro kosten. Tijdens zijn eerste seizoen in dienst van Bayern München was Coman goed voor vier treffers in 23 competitiewedstrijden. Tijdens het huidige seizoen wist Coman nog niet te scoren in de Bundesliga. De Fransman wordt bij Bayern München gezien als de natuurlijke opvolger van Franck Ribéry.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner