15.11.2016 19:56

Nasri: "Pogba wordt overal maar neergezet"

Paul Pogba maakte afgelopen zomer voor veel geld de overstap van Juventus naar Manchester United, maar maakt vooralsnog weinig indruk op Old Trafford. Landgenoot Samir Nasri denkt dat Pogba snel beter moet gaan spelen.

Pogba speelde dit seizoen al tien wedstrijden voor de ploeg van manager José Mourinho, maar lijkt zijn draai nog niet te hebben gevonden in Manchester. De middenvelder kostte United afgelopen zomer liefst 105 miljoen euro. Volgens Nasri moet Mourinho, als hij de kwaliteiten van Pogba optimaal wil benutten, anders omgaan met zijn recordaankoop. "Als het puur gaat om talent, dan is Paul een fenomeen. Maar zijn optredens op het veld komen nog niet overeen met zijn talent", vertelt Nasri aan L'Equipe.

"Er is één probleem: Pogba heeft zijn positie in het elftal nog niet gevonden. Bij United wordt hij overal maar neergezet. Hij heeft achter de spits gespeeld, nog iets dieper en als nummer acht. Als hij zo speelt, aan de rechterkant, dan zegt men weer dat hij beter tot zijn recht komt aan de linkerkant. Maar ik denk dat het niet uitmaakt. Vooralsnog ontbreekt er nog iets bij hem", aldus Nasri, die dit seizoen op huurbasis uitkomt voor Sevilla FC.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner