17.11.2016 10:51

Arsenal vier weken zonder Héctor Bellerín

Héctor Bellerín neemt de bal op de volley tijdens het competitieduel Arsenal - Middlesbrough (22-10-2016).
Héctor Bellerín neemt de bal op de volley tijdens het competitieduel Arsenal - Middlesbrough (22-10-2016).

Arsenal kan voorlopig geen beroep doen op Héctor Bellerín. De Spaanse rechtsback van The Gunners liep tijdens het competitieduel met Tottenham Hotspur (1-1) een blessure op en is ongeveer vier weken uitgeschakeld.

Arsenal-trainer Arsène Wenger bevestigde donderdagochtend het nieuws tijdens de persconferentie in aanloop naar het competitieduel met Manchester United. "Héctor is ongeveer vier weken uitgeschakeld. Hij is in de laatste tien seconden tijdens de competitiewedstrijd tegen Tottenham Hotspur geblesseerd geraakt", aldus de Franse coach. Héctor Bellerín miste dit seizoen nog geen minuut in de Premier League, maar zal de wedstrijden tegen Manchester United, Paris Saint-Germain (Champions League), AFC Bournemouth, Southampton (League Cup) en West Ham United hoogstwaarschijnlijk aan zich voorbij moeten laten gaan.

Wenger had in het verleden geen goede relatie met Manchester United-trainer José Mourinho, maar de Franse oefenmeester wil benadrukken dat Arsenal zaterdagmiddag niet tegen Mourinho speelt. "Je speelt niet tegen de manager, maar tegen het team. Dat is het belangrijkste."

 

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner