22.11.2016 10:16

Doelman Lloris herhaalt: "Ik heb geen haast"

Tottenham Hotspur-doelman Hugo Lloris kan juichen tijdens het competitieduel met West Ham United (19-11-2016).
Tottenham Hotspur-doelman Hugo Lloris kan juichen tijdens het competitieduel met West Ham United (19-11-2016).

Hugo Lloris wil zich focussen op het team en heeft daarom besloten om de gesprekken over contractverlenging te staken. De fans van Tottenham Hotspur hoeven zich echter geen zorgen te maken over de Franse sluitpost.

"Er zijn momenten in een seizoen dat je aan jezelf moet denken, maar ook momenten dat je aan het team moet denken. Op dit moment moet ik me op het team focussen", zegt Lloris in de Engelse media. "Het is niet het juiste moment om over contractverlenging te praten, denk ik. Maar ik wil duidelijk maken dat mijn focus bij Tottenham Hotspur ligt. Ik heb geen haast."

"Ik heb nog een contract tot de zomer van 2019 en ik heb een goede relatie met Mauricio Pochettino, Daniel Levy en de fans, dus niemand hoeft zich zorgen te maken", vervolgt de Fransman zijn verhaal. "We gaan in de toekomst zien wat er gaat gebeuren, maar op dit moment focus ik me volledig op de wedstrijd tegen AS Monaco en de overige belangrijke wedstrijden die voor de deur staan. We gaan een drukke periode tegemoet."

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner