23.11.2016 14:15

Neville verwacht 'grote verbouwing' bij United

Phil Neville denkt dat Manchester United zich in januari opnieuw gaat versterken. De oud-speler van The Red Devils verwacht dat Manchester United-trainer José Mourinho twee à drie nieuwe spelers gaat introduceren in januari.

"Het is een enorm grote verbouwing die hij moet doen", vertelt Neville, die vorig seizoen nog fungeerde als assistent-trainer bij Valencia, tegenover de BBC. "Aan de manier waarop José praat, kun je afleiden dat hij denkt dat er nog veel meer uit dit team is te halen. Ik denk nog steeds dat ze een centrale verdediger missen en dat de club in januari twee of drie spelers gaat halen."

Manchester United staat na twaalf competitiewedstrijden op een teleurstellende zesde plaats. "Ik heb de wedstrijden tegen Stoke City, Burnley en Arsenal gezien. United had al die wedstrijden kunnen winnen. Zo ver zijn ze daar niet vandaan, wat mensen ook zeggen. Ze moeten een wedstrijd winnen en dan een serie neerzetten."

Donderdagavond neemt Manchester United het op tegen Feyenoord, terwijl aankomend weekend een thuiswedstrijd tegen West Ham United wacht.

Eredivisiepoule
Nieuws: Voetbal Headlines.nl | Voetbal Headliner