26.11.2016 20:37

Bayern herpakt zich tegen Bayer Leverkusen

FC Bayern München heeft zich zaterdagavond herpakt van de nederlaag van een week geleden. Borussia Dortmund was destijds met 1-0 te sterk, maar tegen Bayer Leverkusen wist Bayern München wel drie punten te pakken.

Na de nederlagen tegen Borussia Dortmund en in de Champions League tegen FK Rostov (2-3) ging Bayern München tegen Bayer Leverkusen op jacht naar een overwinning. Arjen Robben zag vanaf de bank zijn ploeggenoten na een half uur spelen op voorsprong komen. Thiago Alcântara was met het hoofd verantwoordelijk voor de 1-0.

Lang kon Bayern München niet genieten van de voorsprong, want vijf minuten later schoot Hakan Çalhanoğlu op aangeven van Julian Brandt de 1-1 tegen de touwen. Na rust kwam Bayern München echter snel op voorsprong. Verdediger Mats Hummels kopte raak. Even later vierde Robben zijn rentree, maar er werd niet meer gescoord in de Allianz Arena.